Polaroid Snap Touch – instant digitale camera en printer

Polaroid Snap Touch – instant digitale camera en printer

Nadja Geskus 3256 0
De nieuwe Polaroid Snap Touch combineert de goede eigenschappen van zowel een digitale camera, als een instant camera. Daarnaast is het ook nog een wireless printer!

Polaroid Snap Touch

De Polaroid Snap Touch werd op Photokina aangekondigd. Hij doet nog steeds wat zijn voorganger ook deed, namelijk 2x3 inch “ZINK” prints, ook wel Zero Ink prints, produceren die in minder dan één minuut klaar zijn. Maar de camera heeft ten opzichte van zijn voorganger toch een grote update gekregen.

Update

Dankzij de 3,5 inch touchscreen en ingebouwde Bluetooth kun je een voorbeeld van je opname tonen en kun je de instellingen van de camera wijzigen. Met de Bluetooth verbinding kun je verbinding maken met je smartphone via een app. Zo kun je de foto’s op je smartphone ook afdrukken! Een instant camera en printer in één dus!

De Polaroid Snap Touch bevat een 13MP CMOS sensor, wat een vooruitgang is in vergelijking met de 10MP van zijn voorganger. Tevens kun je 720p en 1080p video’s schieten op een microSD-kaart tot 128GB capaciteit.

Informatie

Voor de Polaroid Snap Touch betaal je zo’n $180,-. Hij zal verkrijgbaar zijn in wit, zwart, paars, rood, roze of blauw. Voor een pak van 20 nieuwe afdrukken, betaal je $10,-. Voor meer informatie of om de Polaroid Snap Touch te pre-orderen, kunt u hier terecht.

Polaroid Snap Touch – instant digitale camera en printer

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja