Polaroid komt met 360 graden draaibaar mini statief

Polaroid komt met 360 graden draaibaar mini-statief

Joni Hendrix 2088 0
Wil je goede panorama foto's of video's maken? Misschien is de Polaroid Remote-Controlled Panorama Eyeball Head dan wel handig voor jou.

Met het accessoire van Polaroid kun je volgens de fabrikant goede panoramafoto's en video's maken. Het is compact en daardoor neem je het gemakkelijk overal mee naartoe. Je kunt er een Polaroid-camera op bevestigen, maar ook bijvoorbeeld een GoPro. Het mini-statief kun je ook op een statief bevestigen of op een selfiestick. De meegeleverde infrarood afstandsbediening biedt onder meer vijf verschillende snelheden, met de klok mee of tegen de klok in draaien en interval van tien seconden.

Nauwkeurige videobeelden

Volgens Polaroid is dit accessoire handig voor de videograaf. De fabrikant zegt dat je door de op afstand bedienbare 360 graden Panorama Eyeball Head moeiteloos nauwkeurige videobeelden kunt maken. De rotatiesnelheid bepaal je met de afstandsbediening.
Maar ook het maken van 360 graden foto's moet geen probleem zijn, zo zegt Polaroid. Dit is mogelijk doordat het accessoire je camera soepel tegen de klok in of met de klok mee laat draaien.

Batterijduur

Bovenop de Remote-Controlled Panorama Eyeball Head zit een ¼ inch schroefdraad, maar ook aan de onderkant zit een ¼ schroefdraadgat, waardoor je het op een statief kunt schroeven voor meer flexibiliteit. In het mini-statief zit een ingebouwde batterij die oplaadbaar is via een usb-poort of stopcontact. De batterij gaat volgens de fabrikant ongeveer drie uur mee als je het non-stop gebruikt.

Prijs

De Polaroid Remote-Controlled Panorama Eyeball Head is hier te koop voor $49,99.