Polaroid Dua Flash: lichtbron voor foto en video

Julian 1866 0
Polaroid lanceert de Digital Dua Flash. Een reportageflitser voor Canon of Nikon, met ingebouwde led-lamp om bij het maken van video's je onderwerpen te verlichten. Er zijn twee varianten, prijzen beginnen bij 160 dollar.

Polaroid zet de Digital Dua Flash in de markt voor mensen die zowel fotograferen als filmen met hun digitale spiegelreflex. Met de Dua Flash kun je schakelen tussen constante led-verlichting en een conventionele flitser.

Er zijn twee varianten, de PL150 heeft een richtgetal van 42 en beschikt over een verwisselbare reflector en diffuser, bij de PL160 met richtgetal van 45 zijn deze ingebouwd. De DN-versies zijn geschikt voor Nikon, de DC-varianten voor Canon.

De flitsers hebben TTL-functionaliteit en zijn voorzien van een power zoom-kop, die voor de juiste verlichting bij verschillende zoomstanden moet zorgen. Met volle batterijlading gaat de led-lamp een uur mee.

Via Amazon is de Polaroid Digital Dua Flash al verkrijgbaar. De PL150 kost 160 dollar, de PL160 heeft een prijskaartje van 200 dollar.

Polaroid Dua Flash