PMA heet voortaan CliQ

Julian 565 0
De PMA-fotobeurs krijgt een nieuwe naam. Dit jaar zal het evenement georganiseerd worden onder de noemer CliQ 2011. De beurs in Las Vegas vindt plaats van 6 tot en met 10 september.

Met de nieuwe naam lanceert de organisatie ook een nieuwe website. Cliqworld.com is meer een website over de beurs, waarmee de makers een compleet platform willen bieden voor iedereen die bezig is met fotografie. Van retailer tot consument.

Groter

De jaarlijkse PMA-beurs ondergaat flinke veranderingen. Het evenement wordt onder de noemer CliQ 2011 flink uitgebreid, met onder andere presentaties van bekende fotografen, workshops, 'photo walks' en seminars.

Introducties

Daarnaast blijft het evenement een uitgelezen kans voor fabrikanten om hun nieuwste producten te presenteren. Het is voor het eerst dat de beurs in september plaatsvindt, hetzelfde tijdvak als de tweejaarlijkse Photokina.

Voorgaande jaren vond het evenement plaats in het begin van het jaar. Sinds 2010 leek de interesse van camerafabrikanten in de beurs echter af te nemen. Dat bleek vooral uit de afwezigheid van Canon op de PMA 2010.