PLUG: een superpowerbank

PLUG: een draagbare superpowerbank

Fabienne Keijzer 2244 0
PLUG is een superpowerbank met een capaciteit van 48.000 mAh en 250 watt, en daarmee is hij in staat om 28 telefoons, twee laptops of 30 dslr’s volledig op te laden.

PLUG 

ChargeTech is verantwoordelijk voor deze enorm krachtige battery pack. Het bedrijf heeft met de PLUG al ruim tweeduizend procent van het crowdfundingdoel behaald op de website Indiegogo. Maar je kunt hem daar nog steeds steunen en daarmee kun je hoge kortingen krijgen op de PLUG.
PLUG

Specificaties

De PLUG beschikt over twee Fast Charge USB-poorten, een USB C output, een led-display die aangeeft hoeveel power hij nog heeft in procenten én zelfs twee stekkergaten. De PLUG maakt gebruik van Tesla batterij cellen en hij is oplaadbaar via het bijgeleverde flexibele zonnepaneel. Bij een volledig opgeladen PLUG kun je wel 28 smartphones, twee laptops of 30 dslr’s opladen. Je kunt de PLUG ook gebruiken als energiebron voor studiolampen op locatie. Zo heb je geen verlengsnoer meer nodig.

Beschikbaarheid en prijs

De PLUG is nog niet officieel verkrijgbaar, maar je kunt hem al wel bestellen via Indiegogo. Daar kun je hem krijgen voor 250 dollar. ChargeTech verwacht de PLUG te verzenden rond december 2016. De PLUG travel-editie (42000 mAh) kost 349 dollar en de PLUG Pro kost 369 dollar. Kijk voor meer informatie op de website.
 

Lees ook: Je iPhone opladen met een oude camera

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne