Plak je GoPro vast met GekkoGum

Plak je GoPro vast met GekkoGum!

Fabienne Keijzer 1702 0
Mocht je vaak gebruik maken van een actioncam of graag fotograferen met een smartphone? Dan is GekkoGum wellicht wat voor jou. Met dit plakkerige materiaal heb je geen aparte tripods meer nodig en plak je je actioncam of smartphone gemakkelijk vast op iedere ondergrond.

GekkoGum: plak je GoPro of smartphone vast 

Hoewel er veel oplossingen zijn voor het bevestigen van een actioncam of smartphone is er geen één die universeel werkt en bruikbaar is in verschillende situaties. Daarom komt het Duitse bedrijf TheGearCrew met GekkoGum, een balletje van plakkerig materiaal waarmee je je actioncam of smartphone op iedere ondergrond kunt vastplakken. Zo kun je de meest spectaculaire beelden maken en heb je geen onhandige tripods of selfie-sticks meer nodig.
GekkoGumGekkoGum

GekkoGum: sterk maar laat geen sporen achter

Het balletje GekkoGum heeft iets weg van Buddies, waarmee je vroeger posters van je jeugdidolen aan de muur kon plakken. Het is spul is enorm sterk maar laat geen vervelende sporen achter. De GekkoGum is te gebruiken op heel veel verschillende oppervlakken en het materiaal veroudert niet en wordt niet droog. Je bewaart je GekkoGum in een handige verpakking waarmee je de plakkerige bal schoon kunt houden en kunt vervoeren.

 


Kickstarter 

GekkoGum heeft nog een paar uur te gaan op Kickstarter, maar is al lang en breed gefinancierd. Naar verwachting gaan de eerste pakjes GekkoGum in januari 2017 de deur uit. Kijk voor meer informatie op de website.

Lees ook: Gooi je GoPro in de lucht met AER 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne