Pimp je camera met Zuid-Koreaanse bling bling

jesse kraal 1792 0
Dat wij fotografen van mooie spullen houden, daar hoeven we niet omheen te draaien. Tasjes, chique leren straps en misschien zelfs een 'custom' bekleding van je camera. Echte blingbling krijg je als je je toestel voorziet van een flinke dosis glimmende stickers. Het Zuid-Koreaanse Gariz maakt ze.

We zijn online een Zuid-Koreaanse fabrikant tegengekomen die 'luxe' glimmertjes verkoopt voor je camera. Met een setje tover je je camera of flitser om in een poepchique apparaat. Nouja, bijna dan. Het doet ons nog het meest denken aan taxichauffeurs die hun oude Mercedes voorzien van extra Halfords-chrome om de auto een meer luxe uitstraling te geven. Het tegenovergestelde wordt meestal bereikt.

Afschrikwekkend

Zo ook met de 'Metal Decals Camera Skin' van Gariz. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de fabrikant grondig te werk is gegaan en zeer complete opleuksets levert. Het resultaat vinden we echter zo afschrikwekkend dat we moeite hadden onze lunch binnen te houden. Bekijk de onderstaande gallery en oordeel zelf.

Ook voor flitsers

Zie jij jezelf wél rondlopen met zo'n gepimpte camera, maar ben je bang dat je zwarte flitser dan wel heel erg detoneert? Geen nood, er zijn ook verfraaisels leverbaar voor diverse flitsers. Mocht je de 'smaak' te pakken hebben, ook op je iPhone, laptop of spelcomputer kun je je uitleven met de glimmende stickers.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse