Pim Ras geeft signeersessie op Fotoacademie Rotterdam

Redactie 1115 0
Nieuws- en sportfotograaf Pim Ras zit 25 jaar in het vak. Ter gelegenheid van dit jubileum komt in november het boek Pim Ras Fotograaf uit. Op donderdag 18 november zal hij op de Fotoacademie Rotterdam zijn boek signeren.

In dit boek krijgen alle hoogtepunten die Ras vanaf 1985 voor de camera heeft gehad een plaats. De inhoud van het boek zal naast zijn sportfoto's ook bestaan uit nieuwsfoto's en de portretten en reportage uit Congo die Ras voor Artsen zonder Grenzen heeft gemaakt. Eerder dit jaar was zijn overzichtstentoonstelling 25 Jaar Sport en Zo al in Fotogalerie Rotterdam te zien. 

Pim Ras Fotograaf

Pim Ras Fotograaf is maar liefst driehonderd paginas dik en is voor 39 euro te bestellen op zijn website. Als extraatje is het mogelijk om een gesigneerde foto uit te kiezen op het formaat 30 x 40 cm van één van de tien door de fotograaf geselecteerde beelden. Op donderdag 18 november signeert Pim Ras van 18.30 tot 21.00 uur zijn boek op de Fotoacademie in Rotterdam.

Algemeen Dagblad

Pim Ras (1966) is een van de bekendste nieuws- en sportfotografen van Nederland. Via een carrière  bij Inter Football, waar hij als 17-jarige de foto's voor het programmablad van Ajax maakte, kwam hij bij persbureau Cor Vos. Hier leerde hij de fijne kneepjes van het vak. Al snel werd hij ontdekt door het Algemeen Dagblad waar hij tot op de dag van vandaag voor fotografeert.

Foto's © Pim Ras

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie