Pieter-Jan De Pue - Iran op de grens

Raymond 1297 0
Fotograaf Pieter-Jan De Pue en journaliste Ann De Craemer trokken in opdracht van het Vlaams-Nederlands deBuren naar Iran om een reportage te maken over het dagelijks leven van de Iraniërs. Het resultaat is te zien in het FoMu in Antwerpen.

De foto’s van Pieter-Jan De Pue bieden een authentieke blik op het dagelijkse leven in het huidige Iran, een spontaan en respectvol portret van gewone mensen die vechten voor hun vrijheid onder het conservatieve regime, maar ook 'gewoon' leven en werken.

Pieter-Jan De Pue maakte in 2002 zijn eerste fotoreportage in de Palestijnse gebieden. In 2007 reisde hij door Afghanistan. Deze reis resulteerde in de tentoonstelling Afghanistan 2007, een reis in beelden bij het Vlaams-Nederlands Huis deBuren


Alle foto's © Pieter-Jan De Pue

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond