Piece of Cake komt naar Dutch Doc Days

Redactie 788 0
Piece of Cake (POC) staat op de Dutch Doc Days, de dagen van de Dutch Doc Awards. Het Utrechtse Fotodok haalde de groep internationale kunstenaars binnen. Ze komen discussiëren, presenteren en zullen portfolio's van studenten bespreken.

Voorafgaand aan de Dutch Doc Days, zijn de POC'ers van 8 tot en met 10 juni aanwezig in het Paper Dome in Leidsche Rijn, Utrecht. Studenten en jonge fotografen krijgen daar de kans om hun foto's kritisch te laten beoordelen. Deelname is gratis, maar volgens Dutch Doc is er maar een beperkt aantal plaatsen.

De Piece of Cake Dialogues vinden tijdens de Dutch Doc Days op zaterdag 11 juni in het Universiteitsmuseum plaats. Vier keer bespreken twee fotografen daar elkaars werk, onder leiding van de Duitse fotograaf Götz Diergarten.

Piece of Cake

Piece of Cake is een netwerk van ongeveer twintig jonge Europese kunstenaars die vooral met fotografie bezig zijn. De Franse fotograaf Charles Fréger startte POC in 2002 en wilde zo een platform creëren voor jonge mensen die manieren zoeken om hun werk te exposeren. De groep geeft ook workshops, zoals bijvoorbeeld op de Dutch Doc Days.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie