Photoshop Photography Program-actie verlengd tot 8 december

Julian 1694 0
Adobe stelde onlangs het Photoshop Photography Program, waarbij je voor 12,29 euro per maand een abonnement op Photoshop CC en Lightroom krijgt, open voor alle gebruikers. Tot 2 december kon je instappen, de deadline is nu verplaatst naar 8 december.

Update: Adobe heeft de actie nogmaals verlengd, ook voor gebruikers die nog geen licentie hebben. Tot en met 31 maart 2014 kun je nog profiteren van Photoshop CC en Lightroom 5 voor 12,29 euro per maand. Kijk hier voor meer informatie.

In september introduceerde Adobe het Photoshop Photography Program, maar om deel te nemen moest je een licentie van Photoshop CS3 of hoger in bezit hebben. In november besloot Adobe de actie tijdelijk open te stellen voor iedereen.

Aanvankelijk moest je van Adobe uiterlijk op 2 december de beslissing maken, maar die deadline is nu een week verplaatst. Tot en met zondag 8 december kom je nog zonder Photoshop-licentie in aanmerking voor de actie.

Heb je al een licentie op Photoshop CS3 of hoger, dan kun je nog tot en met 31 december 2013 instappen in het Photoshop Photography Program.