PhotoShelter vat beste fotoblogs samen

Redactie 1556 0
Er is het afgelopen jaar weer veel geschreven over fotografie, zowel door ons als door onze (internationale) collega's. PhotoShelter heeft een 'best of'-lijst samengesteld van de meest interessante blogs van het afgelopen jaar.

Helaas staan er geen artikelen van DIGIFOTO Pro tussen PhotoShelter's favorieten, maar dat is niet verwonderlijk: wij schrijven niet in het Engels. Eén van de mede-oprichters van PhotoShelter, Grover Sanschagrin, stelde de lijst samen met behulp van zijn medewerkers. Hij schrijft op de PhotoShelter-blog dat hij het afgelopen jaar zoveel tijd in zowel zijn eigen, als ook andere blogs heeft gestopt, dat zijn vrouw zich zorgen ging maken. 

Leesvoer

Het eindresultaat biedt echter genoeg leesvoer om de feestdagen mee door te komen en waarschijnlijk ook nog wel een gat in het nieuwe jaar mee te slaan. “Waarom geen eer betonen aan de beste fotoblogs van het jaar door ze op een fotoblog te posten?”, vroeg Sanschagrin zich af. Hij heeft de lijst onderverdeeld in negen verschillende categorieën die zowel bruikbaar, leuk, inspirerend, creatief of – naar eigen zeggen – simpelweg briljant zijn.  

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie