2x zo vaak naar Keulen

photokina vanaf 2018 elk jaar

Redactie DIGIFO... 1827 0
Opvallend nieuws uit Duitsland deze ochtend. photokina, het grootste fotografie-evenement ter wereld, zal vanaf 2018 twee keer zo vaak plaatsvinden. De organisatie laat weten dat de beurs vanaf dat jaar elk jaar plaats zal vinden en dat de focus niet meer puur op fotografie zal liggen.

Volgens de organisatie van photokina komt deze keuze voort uit de snelle technologische ontwikkelingen die plaatsvinden en de korte cyclus van producten. Ook laat photokina weten dat de beurs vanaf 2018 nog maar drie dagen zal duren en dat photokina vanaf 2019 in mei zal plaatsvinden.

Lees ook: Het beste van de Photokina 2016
Lees ook: Photokina beursbabes 2016

photokina: Imaging Unlimited

Ook zal photokina niet meer alleen gericht zijn op camera's en objectieven, maar het hele 'imaging-spectrum' behandelen. Zo komt er meer aandacht voor cloud-computing, virtual- en augmented reality en social media-oplossingen. Volgens photokina worden deze technologie├źn steeds belangrijker voor fotografen en kan het niet meer ontbreken op de beurs. Vorig jaar werd er al aandacht gegeven aan deze delen van het imaging-spectrum en vanaf komend jaar zal dit meer aandacht krijgen.

Kijk voor meer informatie op de website van photokina.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie