Photokina: Redged RTA-320 macrostatief hands-on (video)

Raymond 1302 0
Hal 9 is dit jaar helemaal gereserveerd voor statieven en studio-apparatuur. Tussen alle enorme lampen en tripods stuitten we op een grappig, klein, maar stevig macrostatiefje van Redged. Bart Bel, zelf proffotograaf geweest, toont de mogelijkheden.

De RTA-320 is gemaakt van aluminium en is in de kortste stand 8cm 'hoog' (met balhoofd 13,2 centimeter). Helemaal uitgeklapt meet het kleinood 45 centimeter in de hoogte. Het ding voelt opvallend robuust en hield onze reportage-spiegelreflex (een Canon 400D met Tamron 17-50 f/2.8 objectief) gemakkelijk stabiel. Adviesprijs is 59 euro, de kitversie met balhoofd doet drie tientjes meer.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond