Photokina: Nikon stand report

Redactie 797 0
Het geel is feller dan de zon en de grond witter dan de hemel. Welkom op de stand van Nikon. Schreeuwen doet het niet, maar aanwezig zijn zeker. Nikon wil mensen trekken en heeft daar qua oppervlakte dan ook niet op bespaard.

Nikon is aanwezig op de Photokina, en hoe. Al bij de ingang valt het reusachtige 'I am...'-bord op en door de hele Koelnmesse lijken ze een monopolie op prullen- en plantenbak bedrukking te hebben. Zodra je de trap naar de stand van Nikon oploopt wordt je er nog meer ingetrokken: I am dit, I am dat, I am Photokina.

Modellen

De geel met witte stand huist vervolgens meerdere vierkante balies waarop het assortiment van Nikon uitgestald is. Natuurlijk is het bij de oude modellen een stuk minder druk, terwijl de testmodellen van de D7000 en D3100 gretig aftrek vinden. Maar naast het volledige camera-assortiment – ook de compacts zijn meegereisd – is er ook ruimte voor verrekijkers. Ruimte heeft Nikon sowieso genoeg, want ze hebben één van de grootste stands op de Photokina.

Entertainment

Een stand is natuurlijk geen stand zonder entertainment en Nikon heeft dan ook vele sprekers, demonstraties en 'kunstzinnige' optredens op het programma staan. Genoeg vermaak dus bij de mensen van Nikon, zeker één van de hoogtepuntjes op deze editie van de Photokina.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie