Photokina: Fujifilm X100 hands-on (video)

Raymond 537 0
Fujifilm is zichtbaar aanwezig op de Photokina. Hun opvallende, knalgroene stand huisvest dit jaar een enorm druk bezochte highlight: de Finepix X100 met aps-c-sensor. Wij gingen er heen voor een hands-on demonstratie van het veelbelovende toestel.

Voor wie het nieuws gemist heeft: Fuji heeft eergisteren de Finepix X100 aangekondigd. Het toestel is een compacte camera in retro-behuizing met een grote sensor (aps-c), een vast 23mm-f/2-objectief (35mm in kleinbeeldequivalent). De camera heeft verder een opvallende, hybride zoeker die zowel electronisch als optisch beeld kan weergeven.

Meer details lees je in onze preview, een hands-on demonstratie zie je hieronder.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond