Photokina: Fujifilm Real 3D W3 hands-on demo (video)

Raymond 626 0
Niet alleen de X100 is opvallend aanwezig op de Fuji-stand, ook pakt de fabrikant flink uit met hun 3D-productlijn. Middelpunt daarvan is de FujiFilm Real 3D W3 compactcamera. Het nieuwe model is flink onder handen genomen ten opzichte van de vorige versie.

Meer dan de helft van de Fujifilm-stand draait om 3D-fotografie. Met speciale brilletjes kan het publiek 3D-foto's op televisieschermen bekijken. Toegegeven, dat ziet er best indrukwekkend uit. De camera die dat allemaal mogelijk moet maken, het Real 3D-systeem, is onlangs vernieuwd. Zo kun je met de Real 3D W3 in 720p filmen en is het display flink verbeterd. Wij vroegen om een korte demonstratie en die kregen we.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond