Photokina: Canon stand report

Raymond 423 0
Hoewel Canon heel even twijfelde of ze wel op de Photokina moesten staan, waren ze toch als vanouds aanwezig. Maar het is voor de Japanners wel soberheid troef dit jaar in Keulen. Zelfs de nieuwe 60D werd niet groots gepresenteerd.

Het is duidelijk dat Canon dit jaar heeft beknibbeld op de Photokina. De stand is - om het zo maar te zeggen - best wel saai. Er is een klein podium waar enkele fotografen workshops geven (uiteraard met Canon-materiaal), maar verder valt er niet veel te beleven.

Grootste publiekstrekker op de stand is waarschijnlijk de recentelijk verschenen Canon 60D. Toch werd deze niet speciaal onder de aandacht gebracht, het toestel stond verdekt opgesteld tussen de andere Canon-dslrs.

Uiteraard hadden ze weer hun volledige gamma aan spiegelreflexen, Pixma-printers en Powershot-compactcamera's uitgestald, zodat ze grijpgrage bezoekers ze naar hartelust kunnen aanraken en uitproberen. Maar grote drukte én de grote opwinding ontbreekt op de openingsdag op de Canon-stand.

Testfoto's ter plekke van de 60D en de nieuwe tele-objectieven volgen zo spoedig mogelijk!


Vanaf een balkon kun je Canon's teleobjectieven uitproberen.


Camera's testen is het populairste tijdverdrijf voor de bezoekers van de Canon-stand. Maar het is even zoeken naar de nieuwe 60D.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond