Photokina: Canon 60D testfoto's

Raymond 705 0
Canon introduceerde enkele weken geleden de 60D; een volledig vanaf de basis gerestylde mid-end 18-megapixel APS-C-camera voor het middensegment. Op de Photokina wisten we een exemplaar te bemachtigen en wat testfoto's te schieten.

Veel ruimte voor creatieve ingevingen was er niet, want de camera zat veilig aan een anti-diefstalketting. Canon had wat gekleurde vogels opgehangen, als doelwit voor het fotograferende publiek. Stiekem prikten we een geheugenkaart in de 60D en gingen we aan de slag op verschillende iso-waarden. De testfoto's kun je hieronder downloaden. Ze komen rechtstreeks, onbewerkt uit de camera.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond