photokina 2016 – Imaging Unlimited

photokina 2016 – Imaging Unlimited

Redactie DIGIFO... 2185 0
Van 20 tot en met 25 september kopt het hart de foto-, video- en beeldindustrie in Keulen. Duik nu in de spannende thema's van photokina 2016.
  •  CAPTURING UNLIMITED: CAMERAS, LENZEN & APPARATUUR
  •  LIGHTING UNLIMITED: LICHTEN, FLITSERS & TRIPODS
  •  CREATING UNLIMITED: INPUT, EDITING & PROCESSING
  •  SHARING UNLIMITED: BEWAREN, CONNECTEN & DOORSTUREN
  •  PRESENTING UNLIMITED: AFWERKEN, AFDRUKKEN & PRESENTEREN

Ook kun je je dit jaar voor het eerst verheugen op een aantal nieuwe, veelbelovende onderwerpen zoals Augmented en Virtual Reality, cloudopslag, astrofotografie, video, audio, wearables en 'smart homes'.

Eindeloze zakelijke kansen

Ontdek talloze fascinerende mogelijkheden op het gebied van Imaging en probeer de nieuwste technieken. Ontmoet ongeveer 180.000 foto- en videoliefhebbers van over de hele wereld. Er zijn wel 1.000 exposanten van ruim 40 landen op de beursvloer.

Bekijk, bewonder en probeer

Tijdens photokina 2016 is er een fantastisch programma met interessante workshops, indrukwekkende tentoonstellingen en spannende evenementen. Niet alleen op de beursvloer, maar ook op veel locaties in de stad Keulen zelf: van een fotomarathon tot indrukwekkende projecties op de rivier de Rijn. In September wordt Keulen helemaal overgenomen door photokina. Ervaar deze unieke belevenis voor foto- en videoliefhebbers in een metropool met een hart.

Laat jezelf inspireren – kom naar Keulen!

Koop nu je ticket online en bespaar tot wel 38%. Via deze website kan je tickets bestellen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie