Photokina 2014: Een complete hal met Leica-nieuws

Photokina 2014: Een complete hal met Leica-nieuws

Julian 2720 0
Alle grote fabrikanten pakken op de Photokina uit met een flinke stand. Leica gaat echter nog een stapje verder, de Duitse fabrikant heeft een complete hal afgehuurd om haar vele nieuwe producten - en veel foto's - tentoon te stellen.

Leica pakt groots uit op de Photokina. Zodra je hal 1 binnenloopt zie je direct een groot poster met alle nieuwe Leica-producten. In alle productcategorieën heeft de Duitse fabrikant nieuws.

Leica Photokina-nieuws

Uitproberen

In de met vloerbedekking beklede hal wijzen grote letters je de weg naar de Leica M, X, T en S-systemen. Bij de C vind je de compactcamera's. Bij iedere letter is een balie opgesteld waar Leica-medewerkers klaarstaan om je de producten in de betreffende categorie te tonen en al je vragen te beantwoorden.

Leica-hal M

Leica M Edition 60

Bij de grote 'M' pronkt de Leica M Edition 60 in een vitrine. Deze kit, ontworpen door Audio Design, kost je 15.300 euro en bestaat uit een digitale Leica M-camera zonder lcd en een 35mm f/1.4-objectief. Er worden 600 exemplaren van de kit gemaakt.

Leica zonder lcd

Leica heeft de afgelopen jaren een breed productportfolio opgebouwd. Naast de meetzoekercamera's waar de fabrikant groot mee is geworden trekken het nieuwe T-systeem, de middenformaat S-camera's, de Leica X met vast objectief en aps-c-sensor en de nieuwe D-Lux en V-Lux-compacts ook veel bekijks.

Leica compacts

Veel foto's en lezingen

Heb je al het nieuws tot je genomen, dan loop je een grote ruimte in waar veel fotowerk van Leica-fotografen wordt geëxposeerd. Ook zijn hier dagelijks lezingen bij te wonen van beroemde fotografen. Een overzicht van het programma vind je op de Leica-website.

Leica-lezingen

Overzicht van Leica-nieuws

Leica heeft tal van camera's en nieuwe objectieven geïntroduceerd op de Photokina 2014. Meer weten over een bepaald product? Lees hier onze artikelen: