Phase One komt met Capture One Pro Keyboard

Phase One komt met Capture One Pro Keyboard

Jasper van Bladel 1051 0
Phase One komt met een speciaal toetsenbord met daarop 107 shortcuts uit hun fotobewerkingsprogramma Capture One. Het toetsenbord, alleen voor Mac, maakt het werken met de software volgens de fabrikant eenvoudiger, intuïtiever en sneller.

Capture One is een fotobewerkingspakket dat door veel professionele fotografen wordt gebruikt. Zowel in de studio als op locatie bij een shoot. Een speciaal toetsenbord met daarop 107 shortcuts naar veel gebruikte functies is dan ook een handige toevoeging. Efficiëntie is het belangrijkste argument om een dergelijk toetsenbord te ontwikkelen, zegt Phase One. Op deze manier gaat het werk sneller en efficiënter en dus ook goedkoper. De verschillende soorten shortcuts zijn herkenbaar en visueel samengebracht door het kleurgebruik.

LogicKeyboard

Phase One heeft voor de ontwikkeling van het toetsenbord aangeklopt bij toetsenbordmaker LogicKeyboard, een jong bedrijf dat kwalitatieve toetsenbord-oplossingen bedenkt. Het Capture One Pro Keyboard is enkel beschikbaar voor Mac en in drie talen: Amerikaans, Brits Engels en Duits. Andere talen zijn op verzoek beschikbaar.

 

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper