Pentax Q10 Evangelion voor animefreaks

Pentax Q10 Evangelion voor Japanse animefreaks

Julian 1690 2
Pentax heeft een naam hoog te houden als het gaat om camera's met felle kleuren en vreemde patroontjes. Ook van de compacte systeemcamera Q10 komen nu drie kleurrijke varianten in gelimiteerde oplage. Alleen voor de Japanse markt.

De Pentax Q10 is een kleine compacte systeemcamera met 1/2.3-inchsensor. Klein en dus onopvallend. Alhoewel? Met deze drie nieuwe uitvoeringen van Pentax trek je waarschijnlijk heel wat bekijks.

Pentax Q10 Evangelion

Het zijn niet zomaar camera's met hippe kleurtjes, de drie speciale Q10's zijn aangekleed met een 'Evangelion' thema. Eva-wat? Kijk onderstaande filmpje, dan ben je weer helemaal bij.

TYPE00, TYPE01 en TYPE02

Er zijn drie uitvoeringen van de Pentax Q10 Evangelion, allen gebaseerd op karakters uit de kleurrijke Japanse animatieserie. De behuizingen zijn voorzien van het NERV-logo, het symbool van het geheime militaire agentschap in de animeserie.

De camera's komen in gelimiteerde oplage van 1500 stuks per uitvoering op de markt. Wil je een Pentax Q10 'Evangelion Model' scoren, dan zul je je tot de Japanse markt moeten wenden. Vanaf april zijn de speciale Q10's beschikbaar.

afbeelding van Devira

Ik MOET en ZAL die rode van Asuka hebben! <3

afbeelding van vinni

Die blauwe is mooi.