Pentax K-r met kleurrijke camouflage

Redactie 1167 0
In samenwerking met muziekwinkel Tower Records heeft Pentax een snoepkleurige camera op de Japanse markt gebracht. Of je deze limited edition mooi vindt is dan ook nog maar de vraag, maar bijzonder is hij zeker.

De nieuwe versie is uitgevoerd met een regenboogkleurige camerahandgreep en een kleurrijk Pentax-logo. De Tower Records Pentax Rainbow K-r dslr is in een beperkte oplage van driehonderd exemplaren verkrijgbaar, maar alleen in Japan. De prijs van deze regenboogversie is 89.800 yen (circa 800 euro).

Tower Records Pentax Rainbow K-r DSLR - limited edition

Camouflage grip

Voor de mensen die de camera niet weten te bemachtigen heeft Pentax ook een camouflage grip ontworpen. Deze grip is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Zo is er natuurlijk de khaki-camouflageprint, maar ook kleuren als rood en wit vind je in de serie terug. De grips kan je bestellen bij een nieuwe camera, maar ook kan je jouw 'oude' Pentax K-r opsturen en deze laten ombouwen tot een heus camouflagetoestel.

Japanners zijn in ieder geval fan van de camera. Zo stond de K-r laatst op nummer 27 van de 'top 80 meest verkochte dslr's in Japan'. Of de gekleurde versie van deze camera aan zal slaan is nog maar de vraag.

Camouflage grip

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie