Slechts 2.000 exemplaren op de markt

Pentax introduceert limited edition zilveren K-1

Redactie DIGIFO... 525 0
Vorig jaar april introduceerde Pentax de K-1, de eerste digitale full frame-camera van dit klassieke merk. Binnenkort verschijnt er een speciale zilveren versie van dit vlaggenschip op de markt, waarvan er slechts 2.000 worden gemaakt.

Deze bijzondere zilveren editie is ontworpen als perfecte aanvulling op de zilveren FA-objectieven die het bedrijf al jaren maakt en waar veel fotografen al sinds jaar en dag fan van zijn.  Deze speciale editie wordt geleverd met een exclusieve batterijgreep in dezelfde kleur als de body, komt met twee batterijen en wordt geleverd met een exclusieve metalen flitsschoencover met het limited edition logo. Wil je zo'n speciale editie in de wacht slepen, dan moet je er snel bij zijn, want er worden wereldwijd slechts 2.000 exemplaren geproduceerd.

Pentax K-1 ZilverLees ook: Review: Pentax K-1

Pentax K-1

Toen Pentax in april 2016 met de K-1 op de markt kwam, waren de reacties zeer lovend. De full frame sensor had maar liefst 36 megapixels, zat aan vijf assen waardoor de camera een uitstekende beeldstabilisatie had en de mogelijkheid kreeg om foto's te maken met een enorme resolutie en was niet uitgerust met een AA-filter, waardoor de foto's haarscherp werden.

Kijk voor meer informatie over de Pentax K-1 op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie