Peak Design: nieuw bij Transcontinenta

Peak Design: nieuw bij Transcontinenta

Fabienne Keijzer 1761 0
Per 1 september 2016 is Transcontinenta officieel distributeur voor Peak Design, een specialist op het gebied van professionele camera-accessoires.

Peak Design

Dit jonge bedrijf is sinds een succesvolle Kickstarter-campagne in 2011 doorgebroken met hun ‘Capture Camera Clip’. Maar naast deze handige accessoire produceert het bedrijf nog veel meer mooie producten voor de professionele fotograaf. Peak Design produceert naast clips ook stijlvolle tassen met slimme functies, diverse verstelbare camerariemen en covers om je apparatuur te beschermen.

Everyday Messenger Bag 13

De producten van Peak Design zijn van hoge kwaliteit én functionaliteit. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor fotografen die vaak outdoor aan het werk zijn. Waar je ook bent, je moet altijd je camera direct bij de hand kunnen hebben. De design filosofie van Peak Design luidt: ‘minder is meer’, en dat levert eenvoud en elegantie op.

Camera Cover

Transcontinenta

De producten van Peak Design zijn vanaf vandaag via Transcontinenta beschikbaar. 

Lees ook welke merken Transcontinenta binnenkort nog meer distribueert: Transcontinenta importeur Think Tank, Mindshift en Peak Design

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne