Partners DIGIFOTO Pro

Tim 154 0
De partners van DIGIFOTO Pro

Fotofair

Beekse Bergen - 26 & 27 mei 2018

De Fotofair wordt ook wel omschreven als het grootste foto- en video evenement van de Benelux.

Fotofair

Haute Photographie

LP2 - 8 - 11 februari 2018

High-end fotografie met werk van wereldberoemde grootmeesters.

Haute Photographie 2018

Unseen Amsterdam

Westergasfabriek - 22 t/m 24 september 2017

High-end fotografie, een begrip in de fotografie wereld.

Unseen

Rotterdam Photo

Rotterdam - 8 t/m 11 februari 2018

Rotterdam Photo presenteert nationaal en internationaal fotografietalent tijdens de jaarlijkse Art Rotterdam Week. Vier dagen lang

Rotterdam Photo

Fotofestival Schiedam

Schiedam - 12 t/m 22 oktober 2017

Fotofestival Schiedam vindt plaats van 12 tot en met 22 oktober en is een jaarlijks terugkerende fotomanifestatie van tien dagen waar ontwikkelingen binnen de fotografie worden getoond aan de hand van een thema die de relatie tussen fotografie en de wereld verkent. Want fotografie is actueel én urgent. Dit zo vertrouwde medium geeft vorm en kleur aan de wijze waarop wij onze realiteit zien, in steeds grotere mate. Fotofestival Schiedam wil prikkelende en hoogwaardige beeldverhalen belichten die recht doen aan de complexiteit van het hedendaagse kijken. En die laten zien dat er een wereld van keuzes en gedachten schuilgaat achter het uiteindelijke geschoten ‘plaatje’.

Fotofestival Schiedam

International Photo Festival Leiden

Leiden - 2018

Het Internationaal Fotofestival Leiden (IPFL) biedt Europese fotografen die maximaal 5 jaar geleden zijn afgestudeerd een podium in de eerste fase van hun carrière als professionele fotograaf. Het IPFL creëert voor hen een internationaal platform met een hoge publiciteitswaarde. De fotografen tonen hun werk én komen in contact met een breed fotografie minnend publiek uit binnen- en buitenland.

International Foto Festival Leiden

BredaPhoto

Breda - 5 september t/m 21 oktober 2018

BredaPhoto International Photo Festival is een fotografiebiënnale in Breda. Van 5 september t/m 21 oktober 2018 zal de 8ste editie van het festival plaatsvinden. Een groot aantal topfotografen uit binnen- en buitenland exposeren dan in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad. BredaPhoto viert met hen en het publiek het feest van de fotografie.

BredaPhoto

Urban Photo Race

Rotterdam - 13 mei 2017
Amsterdam - 10 juni 2017

Dit jaar wordt voor de zesde keer de Urban Photo Race georganiseerd. Bij deze race worden teams uitgedaagd in 12 uur, 18 foto's te maken met 6 verschillende thema's en 4 checkpunten. Dit jaar is er niet alleen een race in Amsterdam, maar ook Rotterdam wordt door deelnemende fotografen verkend. De Urban Photo Race is een wedstrijd die door de organisatie zelf wordt omschreven als half fotojournalistiek, half speurtocht. Deelnemers hebben één dag om vier verschillende checkpunten te bezoeken, verspreid door de stad, om van zes thema's drie foto's te maken. Deze race wordt al sinds 2011 elk jaar gehouden in Amsterdam en dit jaar wordt er ook een race gehouden in Rotterdam.

UPR

Draumlist

Draumlist, thuishaven en speelterrein voor kunstenaars in de ruime zin van het woord, organiseert workshops voor fotografen. Fotografen zoals Sabine Metz, Dracorubio en Lara Zankoul geven workshops en zijn geen vreemden voor DIGIFOTO Pro.

Draumlist

afbeelding van Tim

Tim Beemer | Pr/marketing

Bekijk alle artikelen van Tim