PANL discussieavond – Commissioned Photography Unplugged

Redactie 1390 0
PANL vindt het tijd voor een 'realitycheck' als het gaat om opdrachtfotografie. Deze markt is afgelopen jaren enorm in beweging, en dus organiseert de vereniging op 14 juni een discussie. In Pakhuis de Zwijger gaan zes deskundigen een debat aan.

Waar staan we en waar gaan we heen? Waar liggen de kansen en hoe kunnen we die benutten? Dit zijn een paar vragen die PANL tijdens deze discussie beantwoord wil hebben. Centraal staat daarbij de verkenning van de toekomst en de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden bij opdrachtfotografie.

Sprekers

Om het debat invulling te geven heeft de vereniging van de Nederlandse fotografen een paar deskundigen uit het vak uitgenodigd. Deze bestaan uit Corinne Noordenbos, Yacco Vijn, Narda van 't Veer, Sanne Braam, Lars Boering en Priscilla Tienkamp.

Boek

De avond zal worden afgesloten met de lancering van het boek 'Photography Annual of the Netherlands #20, toegepaste fotografie in Nederland'. Dit is het jaarboek van PANL met daarin als vast onderdeel al het genomineerde werk van de 20e PANL Awards.

Bijwonen

Niet-leden kunnen de discussie voor vijf euro bijwonen. Aanmelden kan via Pakhuis de Zwijger. Toegang voor PANL-leden is gratis. 'De discussieavond is interessant voor iedereen die iets te maken heeft met toegepaste fotografie. Van fotograaf tot student, en van beeldbewerker tot artdirector', aldus de organisatie.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie