PANL Awards #20 ook voor niet-leden

Julian 558 0
PANL organiseert dit jaar voor de twintigste keer de PANL Awards. Een wedstrijd voor fotografen die werkzaam zijn in de toegepaste fotografie. Voor het eerst mogen ook niet-leden hun werk inzenden.

Om meedoen aantrekkelijker en goedkoper te maken gaat de jurering dit jaar helemaal digitaal, zodat print en verzendkosten vervallen. Ook worden de tarieven voor het inzenden voor PANL-leden verlaagd. Met de openstelling voor niet-leden, die een hoger tarief betalen, wil de organisatie de financiering rond krijgen. Alleen PANL leden houden het recht om te stemmen voor de ‘Members Choice’ prijs.

Categorieën

De wedstrijd is bedoeld voor fotografen die werkzaam in het Advertising, Editorial of Fashion vakgebied. Er kan ingestuurd worden in de volgende categorieën:

  • Commissioned: 'Advertising', 'Editorial' en 'Fashion'
  • Non-commisioned categorieën: ‘People’, ‘Places’ en ‘Ojects’
  • Studentenwerk

Meedoen

Inzenden kan vanaf 18 t/m 31 oktober 2010 via de PANL-website, waar je eveneens de voorwaarden kunt vinden. Het beste werk wordt gepubliceerd in de PANL Annual #20. Ben je geen lid van PANL maar wil je wel meedoen, dan kun je je aanmelden via info@panl.nl.