Compacte camera vol 4K functies

Panasonic onthult Lumix GX800

Redactie DIGIFO... 808 0
Panasonic heeft de Lumix GX800 onthuld. Deze compacte en stijlvolle camera is de kleinste Panasonic camera met 4K functies en beschikt over geavanceerde selfie- en panoramatechnologie.

De Lumix GX800 moet het leuker en makkelijker dan ooit maken om selfies te maken met handige functies zoals face-shutter en buddy-shutter en beschikt over verschillende beauty-functies waarmee gebruikers aantrekkelijkere portretten kunnen met mogelijkheden als 'Soft Skin', 'Defocussing en 'Slimming'. Verder beschikt de camera over een omklapbaar scherm en biedt de GX800 de mogelijkheide om panorama-selfies te maken.Lumix GX800Lees ook: Nieuwe Panasonic objectieven bekendgemaakt

4K met de Lumix GX800

De Panasonic Lumix GX800 is de kleinste camera van Panasonic die 4K mogelijkheden biedt en zoals we van Panasonic camera's verwachten gaat dit een stuk verder dan alleen filmen in 4K. De Lumix GX800 beschikt over verschillende 4K Photo modi zoals 4K burst en 4K Pre-burst en ook Post-focus, waarmee je achteraf het scherpstelpunt op de foto kan kiezen, is ok de GX800 aanwezig. Voor het maken van macro-foto's zijn is het met deze camera ook mogelijk om met één druk op de knop Focus stacking toe te passen.

In de camera

De camera beschikt over een 16 megapixel LiveMOS sensor zonder laagdoorlaatfilter waardoor de camera messcherpe foto's moet leveren. De vernieuwde Venus Engine moet levendige en indrukwekkende kleuren produceren en maakt het mogelijk om foto's te maken met een maximale gevoeligheid van iso 25600. De camera beschikt over een contrast-autofocussysteem met 'Depth From Defocus' technologie waardoor de camera in ongeveer 0.07 seconde scherp kan stellen.

Kijk voor meer informatie over de Lumix GX800 op de website van Panasonic.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie