Panasonic geeft korting op Lumix DMC-TZ20 en TZ18

Redactie 1346 0
De Lumix DMC-TZ20 met 16x optische zoom, gps en 3-inch touchscreen is het jongste lid van de veelgeprezen Panasonic TZ-serie. Koop je tussen 28 mei en 30 juni een TZ20 of TZ18, dan krijg je 25 euro retour.

Advertorial

Als je op reis gaat wil je natuurlijk je mooiste herinneringen vastleggen, in de beste kwaliteit en op een eenvoudige manier. De Panasonic Lumix Traveller camera heeft alles wat je nodig hebt om dat te doen. Zo bezit de TZ20 een Leica-lens met 16x optische zoom, een handig touch lcd en gps om de locatie te bepalen. Bovendien kun je met een druk op de knop filmen in Full HD.


16x optische zoom

Panasonic heeft de compacte Lumix DMC-TZ20 uitgerust met een LEICA DC VARIO-ELMAR objectief met 16x optische zoom en POWER O.I.S-beeldstabilisatie. Het bereik begint bij een ruime 24mm groothoek en loopt op tot 384mm tele (35mm-equivalent). Het objectief bevat 12 elementen in 10 groepen, waaronder 1 ED lens en 3 asferische lenzen met 6 asferische oppervlakken.


Snelle sensor

Beelden worden vastgelegd op een 14.1-megapixel 1/2.33-inch cmos-sensor. Bij volledige resolutie bedraagt de maximale snelheid 10 beelden per seconde. Met gebruik van continuous AF is dat 5 bps. In de snelle 'burst' modus kun je 60 foto's per seconde schieten in 3.5-megapixelformaat. Filmen kan in Full HD-resolutie (1920x1080 50i). Bestanden worden opgeslagen in AVCHD-formaat met 17Mbps.

3-inch touchscreen

Het 3-inch Smart Touch Intelligent LCD met 460.000 pixels kan via aanraking bediend worden met functies als Touch AF, Touch Zoom of Touch Shutter. Door het onderwerp op het scherm aan te raken stelt de camera direct scherp. In de intelligent Auto-modus (iA) schakelt de camera automatisch in de modus die past bij het gekozen onderwerp. Raak je een gezicht aan, dan schakelt de camera naar de portret-stand. Kies je een landschap, dan wisselt de TZ20 naar de landschap-modus.


GPS

Niet alleen het compacte formaat en grote zoombereik maken de DMC-TZ20 een ideale reisgenoot, ook de geïntegreerde GPS komt op vakantie goed van pas. Je foto's worden automatisch voorzien van locatiegegevens, waarna je de zogeheten 'geo-tagged' beelden op een kaart kunt plaatsen. Bovendien bevat de camera informatie over over meer dan 1.000.000 landmarks in 78 landen of regio’s. Met behulp van de GPS kun je met de camera op zoek naar landmarks in de buurt van je vakantiebestemming.

Actie

Koop tussen 28 mei en 30 juni 2011 een Panasonic Lumix Traveller camera en ontvang 25 euro retour. Naast de DMC-TZ20 doet ook de goedkopere DMC-TZ18) mee aan de actie. Kijk voor de actievoorwaarden op www.panasonic.nl/acties.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie