Oypo introduceert websites voor fotografen

sanne 2162 0
Oypo ondersteunde je al bij het online verkopen van je foto's, nu kun je ook nog een eigen website maken met haar nieuwe dienst Klikzo. Dat kondigt Oypo aan op Professional Imaging 2012.

Klikzo is de nieuwste dienst van Oypo. Het idee van de dienst is dat je als fotograaf snel (binnen drie minuten) en gemakkelijk een eigen site kunt bouwen waarop je je portfolio degelijk kunt presenteren: 'Klikzo biedt een complete website inclusief domeinregistratie, hosting, e-mail en persoonlijke ondersteuning. Jij kiest zelf een vormgeving voor je website en past deze aan je huisstijl aan. Het aantal foto's en webpagina's is onbeperkt en ook te zien op je smartphone', aldus de aankondiging.

Proefabonnement

Als je al gebruikmaakt van Oypo, dan kun je je fotowinkel in je Klikzo-website opnemen. De kosten voor de dienst bedragen 19,95 euro per maand of 199 euro per jaar. Je krijgt de mogelijkheid Klikzo eerst uit te proberen met een vrijblijvend en gratis proefabonnement van tien dagen.

afbeelding van sanne

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Pro. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne