Overal fotoalbums maken met de Jalbum-app

Redactie 1638 0
Met de lancering van de Jalbum-app is het mogelijk vanaf je iPhone je persoonlijk fotoalbum te maken, te onderhouden en te wijzigen. Leden van fotowebsite Jalbum.net hoeven niet meer achter een computer te zitten om hun album te bewerken.

De app is een aanvulling op de groeiende lijn van fotografie tools die de website aanbiedt. Uiteraard kan er via de app ook overal naar andere fotoalbums gekeken worden en zijn deze te delen met je vrienden. 

iPhone 4

Uiteraard maakt de app goed gebruik van het verbeterde scherm van de iPhone 4, waardoor de foto's met wel vier keer zoveel pixels als voorgaande versies te zien zijn. Daarnaast kan je met de app fotoalbums aanmaken vanaf je iPhone, foto's uploaden naar een bestaand album en speuren door de populairste of recenste foto's op de site.

Flashprobleem

Met de app heeft Jalbum het flashprobleem van de iPhone opgelost; de site gebruikt Media RSS om de foto's te tonen. Alle fotoalbums, of ze nu op flash, html of java-script gebaseerd zijn, worden hetzelfde weergegeven door de iPhone. De Jalbum-app is nu te downloaden in App Store en is geschikt voor de iPhone, iPod Touch en de iPad. 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie