Burkard live in de Melkweg

Outdoorfotograaf Chris Burkard 1 september live in Amsterdam

Redactie DIGIFO... 749 0
Vrijdag 1 september staat de Amerikaanse outdoorfotograaf Chris Burkard live in de Melkweg in Amsterdam. Tijdens deze avond geeft hij een kijkje achter de schermen bij zijn bekendste project, laat hij een schitterende film zien en maakt hij tijd voor een uitgebreide Q&A.

Chris Burkard is momenteel druk bezig met een wereldtournee om zijn nieuwste film ‘Under a Arctic Sky’ onder de aandacht te brengen. Tijdens deze film volgt Burkard zes surfers tijdens hun zoektocht naar perfecte golven in de fjorden van Ijsland. Op vrijdag 1 september staat Burkard in de Melkweg in Amsterdam, waar hij de film in zijn geheel zal tonen, een kijkje achter de schermen geeft en ruim de tijd neemt om vragen van het publiek te beantwoorden.

Lees ook: Mustsee: De mooie kanshebbers van Nikon Surf Photo of the Year

Chris Burkard

Chris Burkard is een Amerikaanse fotograaf die het liefst werkt in de verre uithoeken van de wereld. Hij hoopt met zijn foto’s mensen te inspireren om over hun relatie met de natuur na te denken en het belang van natuurconservatie te onderstrepen. Burkard heeft gewerkt voor grote merken als The North Face, Apple en Sony en heeft indrukwekkende prijzen gewonnen, zoals de Red Bull Illume Image Quest in 2010.

Kijk voor meer details op de website van Chris Burkard.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie