Out Of The Phone: drukkerij voor smartphone-fotoboeken

Out Of The Phone: drukkerij voor smartphone-fotoboeken

Jasper van Bladel 550 0
Een Franse drukker komt met een speciale drukkerij voor mobiele fotografie. Een specifieke fotoboekenmaker op dat gebied ontbrak nog volgens de oprichter. Om het project mogelijk te maken is een crowdfunding-campagne gestart.

Oprichter Pierre le Govic is al lange tijd een pleitbezorger van mobiele fotografie en het platform Out Of The Phone is daar al jaren het resultaat van. Omdat hij vond dat er op fotoboekgebied nog geen goede oplossing was voor het maken van mooie boeken met mobiele fotografie, begint hij zelf een drukkerij. Hij heeft ervaring met het maken van fotoboeken, dus op dat gebied weet hij van wanten.

Travel Notebook

Via de nieuwe service kun je je mobiele foto’s mooi af laten drukken in een Travel Notebook waar dertig tot vijftig foto’s in geplaatst kunnen worden. Dit Travel Notebook is de eerste fotoboekvariant van Out Of The Phone, later volgen meer soorten boeken.

Indiegogo

Om dit allemaal mogelijk te maken is een crowdfunding-campagne gestart via Indiegogo. Op het moment van schrijven is het gestelde doel van € 12.500 al bijna gehaald, dus we verwachten dat Le Govic binnenkort definitief verder kan gaan met zijn plannen.

Meer informatie over het project is te vinden op de website en via Indiegogo

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper