Osiris & Co. camerabanden

Osiris & Co. camerabanden

Redactie DIGIFO... 2441 1
Camera's zijn kostbare apparatuur. Om je camera tegen een val te beschermen leveren de meeste fabrikanten wel een nekriem, maar dit beperkt je bewegingsvrijheid aanzienlijk. Om je camera te beschermen zonder hierop in te leveren heeft Osiris & Co. een nieuw systeem bedacht.

Het systeem van Osiris & Co. Bestaat uit twee delen. Een koord aan je camera en een armband. Wil je foto's maken dan klik je simpelweg het koord aan je armband. Ben je klaar met fotograferen of wil je even pauzeren, klik je het koord weer los en kan je de armband als trendy armband blijven dragen.Osiris systeem

Militaire stevigheid

De koorden zijn gemaakt handgemaakt in de Verenigde Staten en bestaan uit een stevig parachutekoord dat zelfs aan de strenge eisen van het Amerikaanse leger voldoet. Ook de clipjes zijn zeer stevig en kunnen wel tot 40 keer het gewicht van een standaard fullframe camera houden.

Het systeem werkt op vrijwel alle camera's en is te krijgen in veel verschillende kleuren en motieven voor een bedrag van €45,-. Voor alle ontwerpen en meer informatie kun je kijken op hun website.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Lilo

Leuk idee, maar makkelijk zelf te maken voor veel minder dan €45,-