FroKnows organiseren

Organiseer je gear met MyGearVault van Jared Polin

Redactie DIGIFO... 1596 0
Als fotograaf verzamel je al snel een heleboel materiaal. Camera's, objectieven, filters, extra accu's, noem maar op. Jared Polin, beter bekend als FroKnowsPhoto heeft een app ontwikkeld waarmee het makkelijker dan ooit wordt om al je spullen te organiseren.

MyGearVault is een app die speciaal is ontwikkeld voor fotografen met een flinke kluit aan apparatuur. In de app kan je al je apparatuur invullen (inclusief serienummers, datum van aanschaf, en waarde zodat je in geval van diefstal of verlies een handig overzicht hebt voor de verzekering), waarna je kits kan maken voor bijvoorbeeld een trouwreportage, portretshoot of reisreportage zodat je in één oogopslag kan zien wat je moet pakken. Mocht er iets gestolen worden, dan kan je via dit ook aangeven in de app, waarna het serienummer wordt opgeslagen zodat het heel eenvoudig wordt om te checken of je gestolen apparatuur te koop aangeboden wordt.

Lees ook: Jared Polin doet fotoshoot met een 15 jaar oude camera

Jared Polin

Jared Polin is een professionele fotograaf en de man achter FroKnowsPhoto: een YouTube-kanaal waarin hij materiaal recenseert , fotografen (gevraagd) feedback geeft op hun favoriete foto's en snelle lessen geeft.

Momenteel is de app alleen nog beschikbaar voor iOS en is gratis te downloaden via deze link. Polin laat weten dat een Android versie nog wel in de pijpleiding zit, maar heeft nog geen datum bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie over Jared Polin op zijn website of YouTube-Kanaal

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie