Opvouwbaar 24-inch beeldscherm op Kickstarter

Opvouwbaar 24-inch beeldscherm op Kickstarter

Jasper van Bladel 1593 0
Heb je ook weleens behoefte aan een groot extra beeldscherm onderweg? Op crowdfundingwebsite Kickstarter is een opvouwbaar 24-inch beeldscherm verschenen, dat opgevouwen eenvoudig in je fototas past.

Een opvouwbaar groot beeldscherm, dat kan best weleens van pas komen als je tijdens een reis aan het werk moet en je alleen een kleine laptop of een tablet bij je hebt. De makers van de SPUD komen met een oplossing. De SPUD (Spontaneous Pop-Up Display) is nog geen werkelijkheid, maar gaat dat gezien het al behaalde doel op Kickstarter waarschijnlijk wel worden.

Softbox

Het scherm pas in opgevouwen staat gemakkelijk in je (foto)tas en op locatie is het gemakkelijk uit te bouwen tot een volwaardig 24-inch beeldscherm. In feite is het een projector met daaromheen een soort softbox waar het beeld op geprojecteerd wordt.

Oplossing

Wij zouden het beeldscherm niet meteen inzetten als scherm om foto’s of video op te bewerken, maar voor minder specifieke taken kan het best een oplossing zijn.

De crowdfundingcampagne is geslaagd, want er is al meer geld opgehaald dan voorzien was. Meer dan 200.000 dollar meer om precies te zijn. De SPUD zal uiteindelijk overigens 499 dollar gaan kosten. 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper