Oplossende pillen in de Macro Room

Oplossende pillen in de Macro Room

Redactie DIGIFO... 2135 0
Of het nu gaat om een vitamineboost of een pijnstiller, we nemen allemaal wel eens een pilletje. Alle pillen zijn gemaakt om snel in je maag op te lossen en om te kijken wat er precies in je maag gebeurt maakte Ben Ouaniche van 'Macro Room' deze timelapsevideo.

Het maken van de opnames kost Ben behoorlijk wat tijd. Het oplossen van de pillen meestal meer dan tien uur en hoewel de pillen zijn opgelost in gewoon kraanwater, en dit in eerste instantie goed werkt, moet het proces na een paar uur vaak op gang worden geholpen door het water te verwarmen. De pillen zijn namelijk ontwikkeld om in een warme maag op te lossen en niet in een bak met koud water. Uiteindelijk lukte het Ouaniche om de pillen volledig te laten oplossen met deze bijzondere science-fiction achtige beelden.

Lees ook: Macro Timelapse van groeiende schimmels

Macro Room

Macro Room is een YouTubekanaal met een veelbelovend concept. Ze maken macrovideo's van alledaagse dingen om zo bijzondere beelden te vinden. 'Ik ben gek op macrofotografie, timelapse video's en alles wat het mogelijk maakt op beelden te zien die met het blote oog onmogelijk zijn om waar te nemen', aldus Ben Ouaniche, oprichter van de Macro Room.

Voor meer informatie kun je kijken op het YouTubekanaal en de facebookpagina van Macro Room.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie