Open dag KABK - 31 januari 2009

Julian 1033 0
Zaterdag 31 januari opent de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag haar deuren voor geïnteresseerden. Fotografiestudenten en docenten bespreken portfolio’s van bezoekers.

Interesse in de opleiding fotografie aan de KABK in Den Haag? Komende zaterdag kan je van 10 tot 16 uur terecht op de open dag. Om te studeren aan de academie is een toelating vereist. Om potentiële studenten hier alvast op voor te bereiden, zijn er fotografiestudenten en docenten aanwezig waar je je portfolio aan kunt laten zien ter beoordeling. Ook vertellen afgestudeerde fotografen over hun opleiding aan de KABK en het vervolg van hun carrière.

Tijdens de open dag zijn ook een aantal presentaties te zien op de afdeling Fotografie. Zo kun je onder andere een voorproefje zien van het eindexamenwerk voor 2008 en een presentatie ‘van werkproces tot eindresultaat’.

Locatie en bereikbaarheid
De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten is gevestigd aan de Prinsessegracht 4 in de Haagse binnenstad, nabij het station Den Haag Centraal. Vanaf het voorplein van het station ligt het gebouw aan de linkerhand op zichtafstand, het is ook herkenbaar aan de speciale belichte toren voor de Open Dag.