Open dag Fotoacademie in Groningen en Rotterdam

Redactie 1249 0
De Fotoacademie en de Fotoschool in Groningen en Rotterdam openen op zaterdagmiddag 19 maart hun deuren om met diverse gratis activiteiten fotografieliefhebbers een kijkje te geven in de keuken van de scholen.

Van 13.00 tot 16.30 uur zijn er fotolessen en demonstraties te volgen in een uitgebreid programma. In de studio van de scholen kun je een gratis portret van jezelf laten maken en leer je meer over portretfotografie.

Ook kun je een demonstratie studiotechniek volgen en handige tips en trucs van de docenten krijgen. Ben je meer geïnteresseerd in Photoshop, dan kun je daar over leren een gratis les.

Hangend werk

In Fotogalerie Groningen, de galerie van de Groningse academie, hangt het werk van de fotografen Frank Wiersema en Ingrid van der Spoel die in december 2010 afstudeerden aan de Fotoacademie in Amsterdam.

In Fotogalerie Rotterdam is de expositie ter ere van de Rotterdamse Museumnacht te bewonderen, met onder andere werk van Mike Harris die als docent verbonden is aan de Fotoacademie en het Superhero Project van fotograaf Abner Preis.


Foto © Frank Wiersema


Foto © Ingrid van der Spoel

Vragen en info

Vanzelfsprekend kun je ook terecht met al je vragen over de cursussen van Fotoschool en de opleidingen van de Fotoacademie. Beide open dagen vinden 19 maart plaats tussen 13.00 en 16.30 uur.


Foto © Abner Preis

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie