Open Dag Fotoacademie en Fotoschool Rotterdam

Redactie 798 0
Ben je geïnteresseerd in de opleidingen van de Fotoacademie of een cursus aan de Fotoschool? Tijdens de open dag op zaterdag 29 november biedt de vestiging in Rotterdam een kijkje achter de schermen.

Tijdens een algemene presentatie kom je van alles te weten over de opbouw van de opleidingen. Als aankomend student of belangstellende kan je terecht met al je vragen over het cursusprogramma. Er zijn studenten aanwezig die graag hun ervaringen met je uitwisselen en je een kijkje geven in hun portfolio. Oud-studenten vertellen daarnaast over de werkplekken waarop zij terecht zijn gekomen.

Demonstraties en proefles
Tijdens de Open Dag zijn er demonstraties portret­fotografie, digitale beeldbewerking en stilleven in de lokalen en in de studio. Bovendien kun je een proefles creatief flitsen volgen, waarbij je tips krijgt om betere resultaten te verkrijgen met de flitser.

Beoordeling eigen fotos
Ook deze keer is het mogelijk je meegenomen fotos te laten beoordelen. Eén van de docenten zal zijn mening en desgewenst een aantal tips en trucs geven. Meld er wel even bij of je interesse uitgaat naar een opleiding of een cursus.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie