Open dag 3D-fotografie

Open dag 3D-fotografie

Redactie DIGIFO... 1342 0
Ben je geïnteresseerd in 3D-fotografie, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of ben je al jaren een fanatieke stereofotograaf en wil je kennismaken met gelijkgestemden? Kom dan naar de open dag van de Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie op 24 september.

3D-fotografie wordt steeds populairder. Met de komst van Virtual-Reality, de immens populaire Dino-actie van de Albert Heijn en de gestage hoeveelheid 3D-films die in de bioscoop verschijnen raakt stereofotografie steeds meer ingeburgerd in de fotografiewereld. Voor iedereen die geïnteresseerd is in deze fascinerende vorm van fotografie organiseert de Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie (NSvS) op zaterdag 24 september een open dag in Huizen.Open dag 3d-fotografie

Projecties en markt voor 3D-fotografie

Tijdens de open dag zullen er vijf projecties van een half uur worden getoond. Gedurende de dag zullen leden van de NSvS uitleggen hoe ze deze bijzondere beelden maken en welke apparatuur ze hiervoor gebruiken. Op de open dag is ook ruimte voor ontwikkelaars en handelaren van apparatuur die nodig is voor 3D-fotografie. Buiten de projectieruimte is een speciale markt opgezet waar bezoekers informatie kunnen krijgen en veel producten kunnen kopen voor aantrekkelijke prijzen.

De open dag is voor iedereen gratis te bezoeken en mocht je na het bezoeken van deze dag lid willen worden van de NSvS, dan kan dat voor slechts € 33,- per jaar.

De open dag 3D-fotografie is op zaterdag 24 september in zalencentrum 't Visnet in Huizen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van de NSvS.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie