Opdrachtfoto's finalisten Fotoacademie Fotocompetitie nu te zien

Julian 1735 1
De vijftig finalisten van de Fotoacademie Fotocompetitie werden eerder deze maand bekendgemaakt. Allen kregen ze een opdracht, die nu door een vakjury en publieksjury wordt beoordeeld. De uitgevoerde opdrachten van de finalisten zijn nu te bekijken.

Ruim 3200 fotografen zonden hun werk in voor de Fotoacademie Fotocompetitie. Vijftig fotografen gingen door naar de finale en kregen tien dagen de tijd om een serie van drie foto's te maken met het thema 'Mijn goede voornemen voor 2015'.

De uitgewerkte opdrachten van alle finalisten zijn nu te bekijken op de Facebookpagina van de Fotoacademie. Een vakjury buigt zich nu over de inzendingen om de winnaar van de juryprijs te bepalen. Deze winnaar krijgt een publicatie in DIGIFOTO Pro en New Dawn Magazine, en een basisopleiding aan de Fotoacademie ter waarde van 1195 euro (of datzelfde bedrag korting op de vakopleiding), of 1000 euro cash.

Daarnaast wordt er een publieksjury samengesteld. De winnaar van de publieksprijs wint een Macbook Pro. Alle finalisten krijgen een Fotoacademie Powerbank en worden geëxposeerd op de Fotoacademie.

Foto: Matthijs Smilde
Foto © Mattijs Smilde - Finalist Fotoacademie Fotocompetitie

Foto: Raquel Huijgen
Foto © Raquel Huijgen - Finalist Fotoacademie Fotocompetitie

afbeelding van Vlami064

Raquel Huijgen maakte een prachtige foto van geheel eigen signatuur.