Op welke social media plaats je jouw foto’s?

Op welke social media plaats je jouw foto’s?

Nadja Geskus 740 0
Facebook, Instagram, Pinterest, 500px, tegenwoordig zijn er zoveel ‘social media’, dat het zelfs lastig wordt om te kiezen welke je nou eigenlijk het beste kunt gebruiken. Joe Edelman geeft een handige uitleg over social media gebruik voor fotografen in deze video.

Social media

Het is soms moeilijk te onderscheiden welke social media je nu het beste kunt gebruiken voor het bedrijfsleven en welke voor het plezier. Waar kun je nou het beste jouw foto’s plaatsen? Welke social media levert nieuwe klanten op? Hoe vaak moet je dingen plaatsen en wanneer? Vragen die veel mensen hebben en geen antwoord op kunnen vinden. Maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn! Joe Edelman pluist alle social media voor je uit en laat je kennis maken met de voor- en nadelen.

Op welke social media plaat je jouw foto’s?

Tijd

Tijd is je meest waardevolle bron. Tijd moet je investeren in bepaalde dingen om ze te laten groeien. Dat geld ook voor je promotie via social media. Zoek uit waar jouw potentiële klanten zich bevinden en zorg dat jij daar ook bent. Facebook is bijvoorbeeld een must-have voor fotografen. Bruiloftfotografen zitten veelal op Pinterest,  net als baby- en gezinsfotografen, etc. Blijf actief op alle platforms waar je je hebt gevestigd en zorg dat mensen je gemakkelijk kunnen vinden. Bekijk de video van Joe Edelman voor een duidelijke en uitgebreide uitleg over social media voor fotografen.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja