Op Urbex-avontuur in Belgiƫ

Raymond 1167 0
[BLOG] Bruine bammetjes. Check. Spiegelreflex. Check. Oude kleren. Check. Lichtsterk objectief. Check. Zaklamp. Check. Ik ben er klaar voor: mijn eerste urban exploration-avontuur.


De soepele entree was gelukkig geen voorbode voor een saaie middag. Hoewel er van de oude ambacht weinig meer te herkennen was, lag de sfeer er dik bovenop. Neem de set van Saw, meng dat met een vleugje Doom en je komt aardig in de buurt.

Ik prees mezelf gelukkig met m'n pas aangeschafte Tamron 17-50mm F2.8. In veel ruimtes ging het diafragma wagenwijd open. Spijtig dat m'n Canon 400D wat ruis begint te vertonen op iso 800, maar met wat hulp van Noise Ninja kwam het nog aardig goed.

Het middagje 'urbexen' zal zeker vervolg krijgen. Een aanrader voor fotografieliefhebbers die wat spanning zoeken!

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond