Op Kickstarter: Slider die in je rugzak past

Op Kickstarter: Slider die in je rugzak past

Nadja Geskus 709 0
De Starslider is een modulaire slider die zorgt voor mooie vloeiende filmbeelden, maar ook gemakkelijk in je rugzak past. Daarnaast kan hij ook geconfigureerd worden op 20 verschillende manieren.

Motion control slider

De high-tech materialen van de slider zorgen voor precisie en de slider is zeer stil. ‘De juiste balans tussen kracht, duur en vloeiendheid,’ zegt Starslider op de website. Toch is het mogelijk om met de kracht van de motor zware gewichten te verplaatsen, zelfs in schuine en verticale posities. Indien je de complete uitrusting hebt, zijn er tot wel 20 verschillende configuraties mogelijk. Een stabiele wifi-verbinding zorgt voor de bediening op afstand, zelfs bij extreme afstanden.

Motion control slider die in je rugzak past

Elektronica

De krachtbron is een batterij met een standaard V-lock-adapter, ook is er of een generieke voeding. Er zijn 3 output poorten (12V, 7,2 V, 5v) voor het apparaat, de monitor, of voor het voeden van andere hulpmiddelen, 4 Ethernet-verbindingen naar de motoren en een intervalmeterplug. Er zijn drie belangrijke functies: handmatige bediening, preset control en timelapse.

 

 

Informatie

Het is nog een Kickstarter-project, maar ze hebben werkelijk exemplaren die werken. Er is echter nog geen indicatie over de prijs. We houden jullie op de hoogte over het vervolg van deze Kickstarter-campagne,

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja