Op beoordelingsgesprek in Ierland

Redactie 486 0
Het Sirius Arts Center in Ierland organiseert in februari 2011 een ‘beoordelingsweekend’. Tijdens dit weekend kunnen fotografen hun werk bespreken met een van de deelnemende professionals uit Europa.

Het weekend staat gepland op 5 en 6 februari en zal plaatsvinden in Cobh, Ierland. Hoewel iedereen zich op kan geven, maakt de organisatie een selectie van fotografen die daadwerkelijk een afspraak krijgen. De selectie gebeurt op basis van ingestuurd werk en begeleidende tekst. Potentiële deelnemers moeten beschikken over overtuigend werk en een duidelijk idee hebben van wat ze willen halen uit de beoordelingsgesprekken.

Netwerken

Het doel van het weekend is om fotografen en kunstenaars die met fotografie werken een kans te geven op een bijzondere en vruchtbare ontmoeting. Ze kunnen volgens de organisatie rekenen op nuttige feedback die bij kan dragen aan hun artistieke ontwikkeling. Bovendien is een dergelijk ontmoeting natuurlijk goed voor hun netwerk.

De Profs

De uitgenodigde recensenten zijn internationale curatoren, festivaldirecteuren en andere professionals. Ze zijn op zoek naar opkomend talen en werk van kunstenaars die gebruik maken van fotografie.

Deelname

Mocht je mee willen dingen naar een beoordelingsgesprek, hou dan rekening met enkele strikte voorwaarden die Sirius Arts Center op de website noemt.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie