Ook nieuwe supertelezoomobjectieven van Nikon

Ook nieuwe supertelezoomobjectieven van Nikon

Redactie DIGIFO... 4056 0
Nikon heeft niet alleen een nieuwe camera aangekondigd, maar laat ook weten dat er binnenkort twee nieuwe objectieven verschijnen. Deze 70-300mm objectieven zijn erg compact en daarom goed te gebruiken met kleinere spiegelreflexcamera's.

Allebei de objectieven zijn supertelezoomobjectieven met een bereik van 70 tot 300mm en hebben een maximaal diafragma van f/4.5 voor een brandpuntafstand van 70mm tot f/6.3 bij een brandpuntafstand van 300mm. Het verschil tussen deze objectieven is vibratiereductietechnologie, die maar op één van de twee aanwezig is.Nikon 70-300Lees ook: Nikon D3400 aangekondigd

Eerste Nikon teleobjectieven met AF-P stappenmotor

De AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED en de AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR zijn de eerste Nikon teleobjectieven met de AF-P stappenmotor die ervoor moet zorgen dat de objectieven erg snel scherpstellen zonder veel geluid te maken. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor wildlifefotografie en voor het maken van videobeelden.

Prijs en beschikbaarheid

Beide objectieven zijn vanaf 15 september beschikbaar voor een adviesprijs van € 349,- voor versie zonder vibratiereductie en € 399,- voor de versie met.

Kijk voor meer informatie op de website van Nikon. De objectieven zijn nu al te bestellen via CameraNu. Klik hier om de versie met VR te bestellen en hier om de versie zonder VR te bestellen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie