Eerste Canon objectief met digitale display

Ook nieuwe Canon objectieven – 1 met digitale display

Redactie DIGIFO... 1207 0
Canon heeft bij het introduceren van de nieuwe M5 ook twee nieuwe objectieven aangekondigd. Een 18-150mm objectief voor de mirrorless camera's van het merk en een nieuw 70-300mm objectief met digitale informatiedisplay.

Het EF-M 18-150mm f/3.6-6.3 IS STM is een zoomobjectief ontwikkeld voor de mirrorless-camera's van Canon en heeft 8.3x optische zoom. Het objectief beschikt over 4-stops beeldstabilisatie waardoor je, ook volledig ingezoomd, makkelijk haarscherpe foto's maken zonder gebruik te maken van een statief. Canon objectievenLees ook: Canon EOS M5 aangekondigd

Eerste Canon objectief met digitale display

De Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM is een teleobjectief met een groot zoombereik zodat je een breed scala aan onderwerpen kan vastleggen. Dit is het eerste Canon objectief met een elektronisch lensinformatiedisplay. Op deze display kan je in real-time informatie bekijken zoals de scherpstelafstand, brandpuntsafstand en de scherptediepte bij verschillende diafragmawaarden. Verder beschikt het objectief aan een Nano USM scherpstelmotor voor snelle en fluisterstille autofocus. Hierdoor is deze ook goed te gebruiken tijdens het filmen.

De Canon EF-M 18- ligt in november in de winkels en gaat naar verwachting € 509,99 kosten. Het nieuwe EF 70-300mm objectief komt in december en gaat € 589,99 kosten.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Canon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie